page_banner

produk

  • Push-Open Slides kanggo Taman Industri

    Push-Open Slides kanggo Taman Industri

    Slide push-open minangka jinis slide laci sing ngidini akses gampang lan trep menyang lemari lan laci.Muter iki dirancang kanggo ngilangke perlu kanggo knobs utawa Ngalahake, nggawe wong becik kanggo setelan taman industri ngendi efficiency tombol.Muter push-mbukak gampang kanggo nginstal lan nggunakake, lan kasedhiya ing macem-macem ukuran lan kapasitas bobot kanggo nampung kabutuhan panyimpenan beda.