page_banner

Babagan awake dhewe

DJI_0070
hd_title_bg

Apa sing kita lakoni?

Jieyang Canfeng Precision Industry Co., Ltd., dumunung ing basis logam sing kondhang ing Jieyang City Yuecheng Industrial Zone, nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan penjualan hardware bebarengan.

Produk utama kita kalebu, geser laci bantalan bal, geser laci sing cedhak alus, geser laci push-open, engsel, engsel sing didhelikake lan barang-barang hardware dekorasi liyane.

Kita minangka produsen geser laci, kita wis nindakake lapangan iki sajrone pirang-pirang taun.Insinyur kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun.We are setya kanggo gawé produk kualitas lan saya Ngapikake baris produksi kita.Menang kapercayan para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.Kajaba iku, produk kita wis entuk sertifikasi SGS.Aku yakin kualitas produk kita bakal nyukupi kabutuhan sampeyan.Welcome pitakonan Panjenengan, yen sampeyan perlu petik, please menehi kula informasi babagan apa jenis jembaré, kekandelan, nomer werni lan packing sampeyan kudu.Jembar kita bisa nggawe 30/35/40/42/45mm minangka requirment Panjenengan.We look nerusake kanggo kerjasama karo sampeyan.

hd_title_bg

Apa milih kita

Pabrik kita dilengkapi peralatan produksi canggih, teknologi profesional, lan duwe klompok personel teknis kanggo riset lan pangembangan kualitas, produksi cetakan, produksi pangolahan, lan uji coba produk.Kita wis netepake sistem manajemen produksi sing apik lan sistem manajemen kualitas sing ketat.Amarga produk kualitas apik, layanan pelanggan sing apik lan pangiriman cepet, kita entuk akeh pelanggan saka luar negeri.

DSC04832

DJI_0082

DSC04834

DJI_0052

IMG_6198(20220520-155613)

IMG_6199(20220520-155622)

IMG_6201(20220520-155634)

IMG_6203(20220520-155701)

hd_title_bg

Layanan pelanggan

Sajrone taun kepungkur produksi lan sade, kita wis nyiyapake account kita dhewe, kayata "Hongsheng", "Gesitu", "HHS" lan "Canfeng" etc. Kita Sincerely ngarep-arep sing kita bisa nggawe hubungan kerjasama bisnis apik karo pelanggan saka domestik lan jaban rangkah.Kita menehi prioritas pisanan kanggo pesenan OEM.Kita bakal nyedhiyani produk kualitas paling apik, prices paling cukup, lan layanan customer paling apik kanggo pelanggan.Welcme hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan priksaan bakal Highly ngormati!

DJI_0067