spanduk1
spanduk2
spanduk3

Apa Pilih Kita

Teknologi produksi majeng internasional lan kualitas dhuwur

  • DSC04834
  • DSC04840
  • A1.00_00_44_12.Isih005
  • DSC04849
  • Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, pengalaman profesional pirang-pirang dekade, tingkat desain sing apik, nggawe peralatan cerdas kanthi efisiensi dhuwur.

    Tim teknis sing kuwat

    Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, pengalaman profesional pirang-pirang dekade, tingkat desain sing apik, nggawe peralatan cerdas kanthi efisiensi dhuwur.

  • Perusahaan kasebut nggunakake sistem desain canggih lan nggunakake manajemen sistem manajemen mutu internasional ISO9001 2000.

    Niat gawe

    Perusahaan kasebut nggunakake sistem desain canggih lan nggunakake manajemen sistem manajemen mutu internasional ISO9001 2000.

  • Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

    Kualitas apik banget

    Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

warta
  • Lemari Dapur Slide Laci Detail Produk 40MM
  • Lemari Dapur Slide Laci Detail Produk 42MM
  • Lemari Dapur Slide Laci Detail Produk 45mm
  • carane kanggo nginstal rel laci
babagan awake dhewe
DJI_007011

Jieyang Canfeng Precision Industry Co., Ltd., dumunung ing basis logam sing kondhang ing Jieyang City Yuecheng Industrial Zone, nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan penjualan hardware bebarengan.

Produk utama kita kalebu, geser laci bantalan bal, geser laci sing cedhak alus, geser laci push-open, engsel, engsel sing didhelikake lan barang-barang hardware dekorasi liyane.

ndeleng liyane